På varje dag på året hålls olika sportevenemang från olika sporter på jorden. Detta inkluderar inte bara kända sporter som fotboll, tennis eller basket, men också många ovanliga och exotiska aktiviteter. Vi kan inte säga om de också kommer att satsa på, men vi vet en sak säkert: Sportspel på alla etablerade sporter är mer populärt än någonsin tidigare!

GÖR ETT SPORTSPEL

En stor del av sportfans tycker idag om att göra det ena eller det andra sportspelet för att ha ännu roligare medan du njuter av händelserna. Om du har satsat på ett av lagen eller en av spelarna kan även matcher bli otroligt spännande, där du faktiskt inte har en favorit. Och inte bara det, eftersom många fans naturligtvis också använder sportspel för att vinna pengar genom att lönsamt använda sin kunskap om en sport.

På GGBet vi erbjuder dig ett stort urval av sportspel på en mängd olika discipliner. Oavsett vilken sport du föredrar, är du garanterad att hitta många satsningar för det hos oss. Detta inkluderar naturligtvis fotboll, basket, ishockey, tennis och många andra.

Förutom vårt breda sortiment erbjuder vi dig också några av de mest attraktiva Bra och odds i allmänhet. För varje satsning visar vi dig en lista över vadslagningsodds som erbjuds för de olika resultaten av evenemanget. Så du kan inte bara ha mycket roligt med våra sportspel, men också göra stora vinster.

Om du vill lära dig mer om de sporter som du kan ge tips om med GGBet, läs vidare. Vi presenterar några av de viktigaste typerna av sportspel som är tillgängliga för dig på vår webbplats.

De mest populära fotbollsspel

Det borde inte bli någon överraskning för någon att fotbollsspel är den mest populära sportboken online i Tyskland (och de flesta andra länder). Många fans av den legendariska sporten gillar att avsluta tips om fotboll, om de följer mötena i Bundesliga, Champions League eller många andra ligor och turneringar.

På GGBet är vi också medvetna om vikten av att satsa på fotboll. Det är därför vi försöker erbjuda tips för varje viktigt spel. Här är ett urval av de olika fotbollsspel du kan njuta av på GGBet:

  • Spel på Uefa Champions League - detta är den mest prestigefyllda europeiska fotbollsturneringen för mästarna i de nationella ligorna och de bästa lagen i England, Tyskland, Frankrike, Italien, etc.
  • Spel på Uefa Europa League - den näst viktigaste fotbollsturneringen i Europa.
  • Spel på tyska Bundesliga - den viktigaste ligan i Tyskland, där lag som FC Bayern Munich, Borussia Dortmund och RB Leipzig tävlar om mästerskapet varje år.
  • Spel på Engelska Premier League - det bästa nationella mästerskapet i Europa, en hård konkurrens med de bästa lagen, som Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United och många andra.
  • Spel på spanska La Liga - den bästa spanska ligan är en av de viktigaste ligorna i Europa. Speciellt clasico mellan Real Madrid och FC Barcelona är en höjdpunkt varje år.
  • Det finns också satsningar på Italienska Serie A, Franska Ligue 1, Holländska Eredivisie och många andra europeiska, asiatiska, afrikanska och amerikanska turneringar, även de mest exotiska.
  • Spel på kontinentala och internationella fotbollsturneringar mellan landslag, såsom em och VM.
  • Spel på dam-och ungdomsfotboll på nationell och klubbnivå.
GÖR ETT SPORTSPEL

Vadslagning på ishockey: det kommer snabbt till affärer!

Ishockey kanske inte är lika populär som fotboll, men fans av denna sport vet att det kan vara minst lika spännande. I själva verket är ishockey mycket svårare och snabbare, vilket främst beror på det mindre spelfältet.

Detta är bara en anledning till varför GGBet ishockey satsningar är bland de mest spännande online sportspel. Poängen kan ändras när som helst och åtgärden är bara alltid snabb. På GGBet har vi bland annat följande typer av spel på ishockey:

 • Spel på NHL - den viktigaste hockeyliga i världen, där de bästa lagen från USA och Kanada tävlar mot varandra. NHL-tips är också mycket populära i Tyskland.
 • Spel på KHL-Kontinental Hockey League inkluderar lag från Ryssland, Kina, Vitryssland, Finland, Lettland och Kazakstan.
 • Betting på Stanley Cup-i slutet av NHL-säsongen kämpar ledarna i ligan om titeln i Stanley Cup.
 • Ishockey World och European Championships-precis som fotboll erbjuds också ishockeyspel på de internationella mästerskapen.
 • Nationella Ishockeymästerskap - förutom NHL erbjuder vi också tips för många andra nationella ligor.

GGBet spel på basket

Basket är en extremt populär sport inte bara i USA. Denna sport blir också mer och mer populär i Tyskland, vilket främst beror på superstjärnor som LeBron James och andra. Det kan till och med vara så att basketspel i Tyskland blir (nästan) lika populärt som fotboll och andra sportspel.

Även på GGBet hittar du en mängd bra spelmöjligheter för basket. Här är ett urval av våra satsningar för denna stora sport:

 • NBA-NBA är den överlägset mest populära basketligan i världen, där de bästa lagen från USA och Kanada spelar. Att satsa på NBA är en av favoriterna bland sportfans.
 • Champions League-det finns också en Champions League i basket. Här spelar de bästa lagen från Europa mot varandra.
 • VM och EM i basket - naturligtvis finns det också internationella turneringar i basket, där landslagen i de enskilda länderna spelar mot varandra.
 • Nationella mästerskap i de flesta länder – Du kan också satsa på de nationella basketmästerskapen i många länder på GGBet.

Kampsport: boxning och MMA

Boxning betting och MMA betting (Mixed martial arts) är också mycket populära bland tyska sportfans. Särskilt de viktiga boxningsstriderna och UFC-satsningarna är i stor efterfrågan. Som den viktigaste leverantören av sportspel i Tyskland är det därför bara logiskt att vi erbjuder många olika typer av spel för dessa sportkategorier. Dessa inkluderar till exempel följande:

Boxning Betting
 • Spel på olika boxningsturneringar
 • Spel på professionell boxning
 • Satsa på semi-professionell boxning
 • Spel på slagsmål i olika viktkategorier
 • Spel på Mixed Martial Arts (MMA)
UFC Betting
 • Spel på UFC tungvikt, mellanvikt och lättvikt
 • Spel på olika Mixed Martial Arts turneringar
 • Spel på blandad kampsport för kvinnor


Spel på Tennis hos GGBet

Tennis har alltid varit en av de mest populära sporterna i världen. Denna disciplin är också en favorit för sportspel, eftersom tennisspel kan vara enormt spännande. När allt kommer omkring är duellerna ofta mycket heta och ledarskapet förändras ibland med varje utbyte av slag. På GGBet kan du till exempel placera följande spel på tennis:

 • Betting på Wimbledon-kanske den viktigaste av Grand Slam-turneringarna. Wimbledon hålls varje år i England och är en av de mest prestigefyllda sportevenemangen i världen.
 • Att satsa på Roland Garros - French Open, allmänt känd som Roland Garros, är en annan del av Grand Slam-turneringarna. Denna händelse hålls varje år i Paris.
 • Betting på US Open-US Open äger alltid rum i New York och är också en av Grand Slams.
 • Betting på Australian Open-Australian Open är den sista Grand Slam och äger rum varje år i Melbourne.

Andra spännande sportspel

Naturligtvis var det inte alla sporter som du kan satsa på med GGBet Online. Vi har många andra discipliner som erbjuds för dig, för vilka vi presenterar dig med många spännande spelmöjligheter. Du kan göra olika former av spel på dessa sporter, till exempel spel före spel eller livespel. Och naturligtvis kommer du alltid att njuta av utmärkta odds på nätet för våra andra sporter också.

Här är ett urval av våra andra sportspel online:

 • Amerikansk Fotboll
 • Rugby
 • Australisk Fotboll
 • Spela badminton
 • Baseball
 • Vattenpolo
 • Handboll
 • Spel på dart
 • Bordtennis
 • Snooker

Enkla steg för att placera Sportspel på GGBet

Nu när du har lärt dig mer om vårt utbud av sportspel, kommer du säkert att vilja komma in i åtgärden själv. Vi kan knappast skylla på dig, för på GGBet hittar du några av de mest spännande Online Betting alls. Du kan satsa hos oss online på alla ovanstående sporter, och många andra på toppen av det.

Som nämnts ovan kan du göra en sportspel med oss inte bara före matchen. Bor också under ett evenemang, vi erbjuder dig möjlighet att ge tips och så komma in i åtgärden senare. Men varnas: live betting är inte för svag i hjärtat, eftersom oddsen kan förändras inom några sekunder!

Om du vill satsa med sportspelleverantören GGBet idag kan du naturligtvis göra det. Det är till och med ganska enkelt, för för att öppna ett konto hos oss behöver du bara utföra följande steg:

 1. Registrera Logga in på ditt registrerade konto.
 2. Välj en sport och ett evenemang du är intresserad av.
 3. Satsa på det förväntade resultatet eller någon händelse som kan inträffa under evenemanget. Du kan till exempel satsa på evenemang som "gör ett mål först", "handikapp" och andra evenemang.

Det var allt. Som du kan se är det väldigt enkelt att placera sportspel med GG.To driva Bet. Allt är så enkelt och intuitivt att även en nybörjare kommer att förstå det. Så vad väntar du på? Skapa ett konto nu och placera ditt första sportspel hos oss idag!

Vanliga frågor

Är Sportspel på GGBet säkert?

Ja, sportspel med GGBet är säkert utan tvekan. Vi har en licens från regeringen i Curacao och granskas av eCOGRA. Därför har alla våra erbjudanden visat sig vara säkra och skyddade. Du behöver inte oroa dig och kan placera dina insatser i fred.

Vilka sporter erbjuds på GGBet?

På GGBet hittar du spel på ett brett utbud av sporter. Dessa inkluderar fotboll, tennis, basket, Formel 1 och många andra. Vi har också en särskild avdelning för eSports betting. På GGBet är du garanterad att hitta rätt spel för din smak.

Är det möjligt att placera sportspel från en mobiltelefon?

Ja, på GGBet kan du också satsa från din mobila enhet. Besök bara Webbplatsen i webbläsaren på din mobil eller surfplatta eller ladda ner GGBet-appen. Efter det kan du enkelt använda vårt kompletta erbjudande när du är på språng.

Finns det en bonus för sportspel?

Ja, Vi erbjuder speciella bonusar för sportspel. Som en välkomstbonus kommer alla nya spelare på GGBet att få en bra välkomstbonus. Och även efter det kommer du om och om igen att komma in i smaken av geniala bonusar och kampanjer, och du kan regelbundet vinna extra pengar.